• Dewan Guru MTs Banat

CIVITAS AKADEMIK MTs.BANAT TAJUL ULUM BRABO TANGGUMGHARJO GROBOGAN JAWA TENGAH

• PEMILIHAN KETUA OSIM

mengenalkan sistem demokrasi sejak dini pada siswa

• MANASIK HAJI

PROGRAM UNGGULAN DAN TERMASUK PROGRAM TAHUNAN YANG DI ADAKAN DI MTs.BANAT TAJUL ULUM BRABO ADALAH MANASIK HAJI

• KAMPUS MTs BANAT TAJUL ULUM

The bigest faforit islamic school in Grobogan regenci

• JAMBORE RANTING

pramuka adalah ekskul wajib bagi anak yang tidak mondok... alhamdulillah dalam JAMRA 2014 dapat juara II dan III

• Pemilihan anggota OSIM merupakan perwujudan pesta Demokrasi yang di lakukan di Madrasah

• Upacara di laksanakan setiap tanggal 17, di harapkan agar memupuk jiwa nasionalisme pada diri siswa

• Lomba berpidato merupakan program asah bakat yang di lakukan di madrasah

• o1

Segenap dewan guru MTs Banat Tajul Ulum Brabo Kecamatan Tanggungharjo Kabupaten Grobogan Jawa Tengah telephon (024) 70426603

• Lomba Sholawat

Lomba Sholawat MTs Banat Tajul Ulum,Memperingati Tahun Baru Hijriyah 1437 H.

• muharam 1347 H

SEMANGAT MUHARROM. " MARI BERHIJRAH MENUJU PRIBADI YANG BERAKHLAKUL KARIMAH ".

• karnaval muharam

SEMANGAT PARA SISWI BERKREASI DI KARNAVAL MENYAMBUT TAHUN BARU HIJRIAH 1437 H.

• Team Paduan Suara

Perpisahan Siswi kelas IX Tahun pelajaran 2014/2015 " Menyanyikan Lagu Indonesia Raya "

• IKRAR ALUMNI MTS BANAT TAJUL ULUM

Pembacaan Ikrar Alumni oleh Wisudawati Tahun Pelajaran 2014/2015

• LOMBA MEMPERINGATI HARI KEMERDEKAAN INDONESIA YANG KE 70

Kemeriahan Lomba Memperingati kemerdekaan RI

data 31

Vote it
(0 votes)
Posted by  in: Sample category 3

Workshop kurikulum 2013 di harapkan dapat membantu kualitas guru agar menjadi guru yang profesional, sesuai dengan perkembangan jaman di era glogalisasi dan teknologi

Last modified on Tuesday, 21 October 2014 04:49
Super User

CEO & Founder

Website: galerysoftware.com

Latest from Super User

• Comment Link Posted on Monday, 13 June 2016 01:13

I enjoy you because of each of your hard work on this website. My aunt takes pleasure in managing investigations and it's simple to grasp why. A number of us notice all about the lively means you render efficient solutions by means of your website and invigorate response from some other people on that area of interest and our own princess is without question being taught a great deal. Take pleasure in the rest of the new year. Your doing a fabulous job.

• Comment Link Posted on Monday, 13 June 2016 00:51

Nice blog right here! Additionally your site lots up fast!
    What web host are you the usage of? Can I am getting your associate hyperlink
    for your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

• Comment Link Posted on Monday, 13 June 2016 00:41

I and also my pals were looking at the best key points found on your web site then instantly I had a terrible suspicion I never thanked the web site owner for those strategies. These guys had been totally stimulated to see all of them and already have pretty much been having fun with those things. Thank you for actually being really considerate as well as for having this kind of cool themes most people are really needing to be informed on. Our own sincere regret for not expressing appreciation to you earlier.